Menu Sluiten

Pitch XXL

Kleine films, grote impact

De wereld van reclame en promotie is de afgelopen jaren in rap tempo veranderd. Wie vandaag de dag wil scoren, maakt slim gebruik van de social media. Extra slim is de inzet van bewegende beelden. Korte, overtuigende films waarmee u snel kunt inspelen op de actualiteit. En waardoor u nóg beter wordt gevonden!

Een nieuwe vestiging, een nieuw product, een nieuwe dienst: u brengt het allemaal met veel impact over het voetlicht met de korte films van AV Mediaproductions. Op zoek naar een nieuwe medewerker? Ook voor werving zijn deze films het ideale medium!

Hoe werkt het?

In ieder geval heel gemakkelijk. Wij maken de opnames, monteren de film en leveren het eindresultaat in de juiste vorm af. Uiteraard overleggen we vooraf en tijdens de productie regelmatig met u of iemand anders in uw organisatie. Het moeten immers helemaal uw films worden!

Nog gemakkelijker

Met de professionele ondersteuning van een zeer ervaren scriptschrijver maakt u het uzelf nóg gemakkelijker. Eerst inventariseert de schrijver in een persoonlijk gesprek uw wensen. Vervolgens schrijft hij een kort en krachtig script, dat pas na uw goedkeuring wordt verfilmd.

 

Interesse in een Pitch XXL?

We helpen je graag verder!

Of neem telefonisch contact op met AV Mediaproductions: 06-54758212