Menu Sluiten
Logo-def

Voor de kleinkinderen

“Maar mama, wat was opa vroeger eigenlijk voor iemand?”

Het is een vraag die vaak wordt gesteld wanneer iemand helaas is overleden. Verhalen en anekdotes houden herinneringen weliswaar levend, maar geven geen beeld van hoe het leven van iemand eruitzag. Voor de kleinkinderen doen dat wel: letterlijk én figuurlijk. 

Met tomeloos enthousiasme, maar met net zoveel oog voor uw wensen gaan we samen met u aan de slag om een zo mooi mogelijke video te kunnen maken. Dat gebeurt in vier stappen: 

  1. Om te beginnen geeft u zelf aan welke onderwerpen u in de video wilt behandelen. Van een vroegere baan tot uw trouwdag; alles is mogelijk. U heeft op die manier van begin tot eind de regie in handen bij het maken van dit waardevolle document voor uw nageslacht.
  1. In de weken in aanloop naar de opnamedag kunt u foto- en filmmateriaal opzoeken dat niet in de video mag ontbreken. Ook is er de mogelijkheid om geschikte locaties te zoeken. Dat kan van alles zijn: van het geliefde ouderlijk huis tot een mooie plek in de vrije natuur.
  1. Tijdens de opnamedag nemen we de tijd. Dit alles om het complete verhaal in beeld te brengen, op een zo ontspannend mogelijke manier. Gedurende het hele proces hechten we er veel waarde aan dat de hoofdpersoon op zijn of haar gemak is. Ook staat professionaliteit en vakmanschap hoog in het vaandel. Het is immers een belangrijk project, waar uw (klein)kinderen hopelijk nog tientallen jaren van kunnen genieten.
  1. Nadat alle opnames naar wens zijn verlopen en we écht een compleet beeld hebben, gaan we aan de slag met de videomontage. De hele film ontvangt u binnen afzienbare tijd op een USB-stick.

Wanneer de film klaar is heeft u een prachtig document, dat zonder twijfel van onschatbare waarde wordt Voor de kleinkinderen.

Video afspelen

P&G Safety is opgericht in 2005 door Peter van Wijk in Gameren. Naast eigenaar van P&G Safety, de brandveiligheidsspecialist.

Video afspelen

Een team van doorgewinterde vakmensen die pas tevreden zijn als de klus helemaal geklaard is. 

Video afspelen

Van 22-24 mei 2019 werden de Champignondagen voor de 35ste keer georganiseerd in de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch.